Buffetten

Verras uw gasten met een van onze buffetten.

Van vertrouwd Hollands tot exotisch Afrikaans: de buffetten van De Ruiter Catering.

De Ruiter Catering verzorgt voor u een keur aan buffetten in Dordrecht en omgeving. Voor groepen vanaf tien personen kunt u kiezen voor deze informele vorm van catering. Een buffet zorgt ervoor dat uw gasten zich vermengen, zodat iedereen met elkaar in gesprek kan komen. Dit is leuk voor uw familie, uw werknemers en bijvoorbeeld ook voor potentiële klanten. Kies bij De Ruiter Catering voor een van de volgende buffetten:

  • Een warm of koud Hollands buffet: dit is voor Nederland de ’moeder van alle buffetten‘. Heerlijk en vertrouwd, met alle bekende warme en koude schotels. 
  • Een luxe stamppottenbuffet: gezellig en oer-Hollands eten, zoals diverse stamppotten met het traditioneel bijbehorende vlees, zoals gehaktballen en stoofvlees. 
  • Een pasta- en antipastibuffet: warme en koude pasta-, groente- en vleesgerechten. 
  • Een Italiaans, Indisch of Afrikaans buffet: waan u op een andere plek in de wereld terwijl u geniet van de vele verrassende gerechten. 
  • Een Bourgondisch buffet: genieten van heerlijke Franse en Hollandse gerechten. 
  • Een BBQ-buffet: lees alles over onze BBQ mogelijkheden op de speciale website www.bbqdrechtsteden.nl. 
  • U kunt uw buffet uitbreiden met een breed scala aan salades en feestelijk afsluiten met een uitgebreid dessertbuffet.

Een buffet naar uw wensen.

Alle buffetten worden tot in de puntjes verzorgd met heerlijke gerechten en gerechtjes van uitsluitend de beste ingrediënten. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met al uw wensen op het gebied van dieet en allergieën. De diverse schotels worden mooi opgemaakt, zodat het buffet ook nog eens een lust voor het oog is. Desgewenst leveren wij personeel voor de bediening en eventuele bereiding van gerechten.

Kijk op de website voor de exacte samenstelling van de diverse buffetten. Mocht u een voorkeur hebben voor andere gerechten of andere combinaties van gerechten, dan bespreken wij dat graag met u. Samen met u stellen we dan het buffet van uw keuze samen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website of bellen met 085-8883116 of mobiel 06-51338746 (Jeroen Fok).