Heerlijke lunch catering in de omgeving Dordrecht: De Ruiter Catering natuurlijk!

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf dat snel een lekkere lunch bij u op lokatie komt verzorgen?IMG-20150212-WA0001 Dan is de Ruiter Catering uw partner! Ons cateringbedrijf is al jarenlang een bekend en vertrouwd gezicht in de omgeving Dordrecht. Wij leveren een mooie diversiteit aan cateringservices. Lunch catering is één van onze specialiteiten. Ons concept is eenvoudig, en onze service uitstekend en snel!

Lunch catering Dordrecht? De Ruiter Catering doet het!

U kunt bij ons kiezen uit drie heerlijke variaties voor uw lunch. Wilt u tijdens een vergadering even snel een broodje eten? Dan is onze simpele lunch ideaal. Twee lekkere broodjes, een salade, melk of karnemelk en een lekker stukje fruit stilt de trek! Krijgt u klanten op bezoek en wilt u de lunch iets meer aankleden dan is onze uitgebreide lunch catering een goed alternatief! Wij verzorgen heerlijke luxe broodjes, salade, soep of een warme snack naar keuze, melk, karnemelk of jus d’orange en een lekker stuk fruit.

Heeft u iets te vieren, of wilt u uw gasten echt in de watten leggen, dan hebben wij natuurlijk een heerlijke luxe lunch voor u in de aanbieding. Met luxe broodjes, een koffiebroodje, een warme snack, melk, karnemelk of jus d’orange en een stuk fruit maakt u van uw lunch een ware traktatie! Dat is pas lunchen in stijl!

Wacht niet langer, maak direct gebruik van onze lunch catering!

Wilt u direct gebruik maken van onze lunch catering in de regio Dordrecht? Neem dan direct contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Onze actuele prijzen kunt u onder deze tekst op de pagina vinden. Heeft u vragen of wilt u iets specifieks bij uw lunch laten cateren? Er zijn altijd mogelijkheden en we denken graag met u mee om uw lunch tot een succes te maken! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant!

Vraag nu een offerte aan!