Lunch catering

Van lunchpakket tot lunchbuffet.

Complete lunchcatering in Dordrecht en omgeving.

De lunchcatering die De Ruiter Catering in Dordrecht en omgeving verzorgt, kan gerust compleet genoemd worden. Voor al uw lunchwensen heeft De Ruiter de passende oplossing voorhanden. U kunt bij ons kiezen uit:

  • Belegde broodjes voor elk budget. Ovenverse broodjes in diverse uitvoeringen, vers belegd met vleeswaren, zuivelproducten, salades of vis, heerlijk om te eten en een lust voor het oog. 
  • Vergaderarrangementen voor een snelle hap tussendoor of een uitgebreide lunchpauze. Overheerlijke broodjes, naar wens aangevuld met soep, melk, karnemelk en een warme snack. 
  • Lunchbuffetten, verse broodjes en brood, vele soorten beleg, warme snacks en soep. Bespreek de samenstelling van uw buffet met ons.
  • Lunchpakketten, heerlijke boterhammen of broodjes met luxe beleg. Informeer naar de mogelijkheden! 
  • Een door uzelf samengestelde lunch.

Uiteraard stellen wij de inhoud van al onze lunches samen in nauw overleg met u. Samen met u bepalen we welke gerechten en broodjes wij voor u serveren of leveren. U zal altijd verrast worden door de smaak en de kwaliteit van onze lunchcatering. Wij leveren lunches vanaf tien personen.

Neem gerust een kijkje op de website om te zien wat er zoal mogelijk is. Vindt u niet wat u in gedachten had, dan kunnen wij altijd een complete lunch op maat voor u samenstellen. Gebruik het contactformulier op de website om uw wensen kenbaar te maken of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. U kunt ook bellen met 085-8883116 of mobiel 06-51338746 (Jeroen Fok).