Over De Ruiter Catering

Piet de Ruiter, eigenaar en oprichter van De Ruiter Catering

"Samen met mijn medewerkers maak ik elk feest of bijeenkomst tot een smakelijk succes. Onze warme en koude buffetten, catering op locatie en allerlei lekkere hapjes zijn een uitstekend ingredient voor uw gelegenheid. Lunch catering van uw cateraar De Ruiter Catering een uitstekend alternatief voor een zwaar diner. Alles om elke party compleet te maken."

Onze slogan is "De Ruiter Catering, voor al uw catering en meer". Op verzoek maken wij niet alleen maaltijden, hapjes en drankjes klaar. Wij toveren ook met gemak een lege hal om tot een sfeervolle feestlocatie met licht, muziek, meubilair en personeel.

"Mensen hebben vaak het idee dat we alleen bezig zijn met het hapjes en drankjes, maar we kunnen veel meer verzorgen. Iemand komt met een idee naar ons toe, wij denken met de klant mee en kunnen vervolgens het idee uitvoeren".

De Ruiter Catering heeft een scala aan voorbeelden van catering op locatie waarbij de locatie is omgetoverd tot een knus restaurant. Schitterend moderne tafels en stoelen, tafelkleden en galant servies maken het plaatje compleet. Belichting en verdere aankleding van uw party zorgen voor een sfeervol resultaat.

De Ruiter Catering gaat graag de uitdaging samen met u aan.

"Als u iets in uw hoofd heeft, gaan wij het regelen. Het moet heel gek lopen als we iets niet aan zouden kunnen. We hebben in de afgelopen jaren een flink netwerk en knowhow opgebouwd"

De Ruiter Catering ziet een toename in grotere projecten. Maar ook uw intieme party waar wij lunch catering of een koud buffet verzorgen komen ook steeds meer voor. Salades voor 10 personen zijn geen enkel probleem. Alle hapjes voor uw party verzorgen we.

Thuis trouwen is een prachtig alternatief. De trouwambtenaar komt aan huis en De Ruiter Catering tovert de tuin of uw huis om tot een feestgelegenheid.

"Na het feest zorgen we er altijd voor dat we het geheel opgeruimd achterlaten, zodat ze achteraf eigenlijk niet eens kunnen zien dat we geweest zijn".

Vraag nu een offerte aan!