Overwerk maaltijden

Voor wat hoort wat!

Goed verzorgde en voedzame overwerkmaaltijden van De Ruiter Catering.

De Ruiter Catering verzorgt overwerkmaaltijden in Dordrecht en omgeving. Overal waar deadlines gehaald moeten worden, kunnen wij zorgen voor een uitstekend verzorgde maaltijd op het werk. Zo bieden wij crewcatering op locatie bij de opbouw van evenementen, bij wegwerkzaamheden of in de bouw. Er zijn immers talloze situaties waarin personeel gevraagd wordt om ook in de avonduren door te werken. Daarbij werkt een goed verzorgde en smaakvolle maaltijd zeer motiverend. De Ruiter zorgt daar graag voor.

Lunchpakketten

Soms worden werkzaamheden uitgevoerd op plaatsen waar het niet mogelijk is om in de middagpauze even ergens een broodje te kopen. Denk daarbij aan wegwerkzaamheden of filmsets in afgelegen gebieden. Met de crewcatering van De Ruiter Catering kan uw personeel ook in die gevallen genieten van een heerlijke lunch. Wij leveren lunchpakketten geheel naar uw wens, zodat iedereen er ook na de middag weer volop tegenaan kan.

De mogelijkheden voor overwerkmaaltijden en crewcatering zijn bij De Ruiter Catering legio. Kijk op de website voor onze arrangementen. Zit daar niet tussen wat u zoekt, dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Stel uw vraag of maak een afspraak via het contactformulier op de website of bel 085-8883116 of mobiel 06-51338746 (Jeroen Fok).