Dit zijn wij

Bewust | Creatief | Flexibel | Eigenwijs

Ons motto is: nooit inleveren op kwaliteit en service. Vers, puur eten wint het bij ons altijd van kunstmatige aroma’s. Wij kunnen dit beloven, omdat onze – veelal regionale – leveranciers ervoor zorgen dat wij dagelijks bevoorraad worden. Dus zelfs als u op zaterdag een spoedbestelling plaatst, leveren wij de allerbeste kwaliteit.

(H)eerlijke
producten
Kwaliteit

Van culinair tot live-muziek: altijd net even wat extra

Of u nou voor het eerst met ons kennismaakt of al twintig jaar vaste klant bent: wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Deze gedachte lag ook aan de basis toen wij startte met creatieve concepten. Wij verzorgen niet langer alleen het culinaire deel van een event, maar bedenken een creatief en eigentijds concept.

Van organisatie en inrichting tot live-muziek en entertainment. Ook hier geldt dat wij gasten iets willen aanbieden wat aansluit op hun wensen, maar ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Met als resultaat een blijvende, fijne herinnering. Kortom, bij ons krijgt u meer voor minder.

Ondernemen is ook teruggeven

Wij zien ondernemen als meer dan ‘enkel’ producten en diensten verlenen. Op onze eigen, bescheiden manier dragen wij een steentje bij aan een betere wereld en maatschappij. Dat begint bij onze producten, die van de allerhoogste kwaliteit zijn. Maar wij zijn ook duurzaam in onze manier van werken.

Duurzaam en energiebewust

Overal in ons pand waar niet wordt gewerkt, is het licht uit. In de keuken staan kachels en apparaten alleen aan wanneer dat écht nodig is en ook de afvalverwerking gebeurt duurzaam door alles zoveel mogelijk te scheiden en te kiezen voor afval dermate te scheiden dat het 100% gerecycled kan worden. Daarnaast bezorgen wij met auto’s die worden gekoeld met zonne-energie en werken wij overal waar mogelijk energiezuinig, milieuvriendelijk en ecologisch. Alle beetjes helpen ten slotte.

“Wij verzorgen niet alleen een uitstekend ontbijt, lunches, borrels, buffetten en overwerkmaaltijden, maar verkopen bovenal een goed gevoel.”