Lunch‘’

Het kan een van de fijnste ontspanningsmomenten van de dag zijn: de lunch. Toch valt het lunchmoment in de praktijk nogal eens tegen. Het lunchaanbod is beperkt, er zijn maar twintig minuten om de lunch te nuttigen of er zijn slechts ongezonde en niet-verse opties.

Gezond, vers en smaakvol

De Ruiter Catering doet er alles aan om de lunch te maken tot wat het volgens ons zou moeten zijn: het moment van de dag waarop u zich oplaadt voor de middag en heerlijk geniet van verse broodjes, fruit, soepen en sapjes. Zelfs een snelle hap moet naar onze mening gezond, vers en smaakvol zijn.

 

 

Lunchvarianten: van simpel tot luxe

U kunt bij ons kiezen uit lunchvariaties: basis, uitgebreid en luxe. Wij leveren u versgebakken roombotercroissants, saucijzenbroodjes, verse fruitsapjes en diverse warme broodjes met beleg naar keuze, zoals zalm, brie, avocado, ei- of kipsalade, humus of ‘gewoon’ een lekkere kaas. Een goede lunch is vanzelfsprekend niet compleet zonder verse dranken. Wij serveren melk, karnemelk, (bruis)water, groentesappen, amandelmelk of jus d’orange.

 

‘Wilt u uw lunchgezelschap verrassen met een creatieve De Ruiter Catering-lunch, dan gaan wij daar op onze authentiek, eigenwijze manier mee aan de slag.’