Eventconcepten en -organisatie‘Van bescheiden bedrijfsfeest tot groots feest met dj of liveband’

Soms is een ‘gewone’ borrel niet genoeg en moet er gewoon echt een feest of event worden neergezet. Ook daar bent u bij De Ruiter Catering aan het goede adres. Wij verzorgen evenementen waarbij we muziek, drankjes en gezelligheid combineren met heerlijk eten.

Creatieve maatwerk concepten binnen alle budgetten

U heeft niet altijd zin, tijd of inspiratie om een event volledig zelf te organiseren. Ongeacht het idee waarmee de klant bij ons aanklopt, zorgen wij ervoor dat het tot in de puntjes wordt uitgevoerd, en beter. Wilt u uw themafeest of relatie-event volledig aankleden met licht, meubilair, muziek (dj of liveband) en personeel? Wij regelen het. Of wilt u een kerstviering, productlancering, teambuilding of romantisch huwelijksfeest? Geen probleem. U geeft uw wensen aan en aan de hand van uw budget gaan wij ervoor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt. En in ons boek is geen wens te gek, want wij werken vanuit de gedachte ‘hoe onmogelijker, hoe mogelijker’.

U moet enkel genieten

De Ruiter Catering bedenkt (indien u wilt met u) het concept en neemt u de volledige organisatorische zorgen uit handen. We leggen de contacten, regelen locaties, verzorgen (thema)aankleding en alle culinaire wensen. Het enige dat u hoeft te doen is ontspannen genieten met uw gasten.

‘Wij nemen u alle organisatorische zorgen uit handen. Van concept naar planning, uitvoering en opruimen.’